Kvit x Rendezvous Artspace

22282124_477819689266424_6017211180966284064_n

 

Rendezvous Artspace x Kvit Galleri: Nordic Noir

Sted: Blågårdsgade 31C
Dato: 27-29 oktober
Fernisering d. 27 kl. 17-20

Oplev de nyeste tendenser inden for samtidskunstscenen, når du besøger det lille Kvit galleri i karismatiske Blågårdsgade d. 27-29. Det er med stolthed at Rendezvous Artspace i samarbejde med Kvit galleri præsenterer udstillingen Tendency II – Nordic Noir.

Efter stor succes og opbakning med den første Tendency-udstilling i København, åbner vi endnu engang dørene til den unge kunst – denne gang på Nørrebro, hvor det eksperimenterende lærred er samlingspunkt for de tre kunstnere: Line Busch (DK), Jacob Alrø (DK) og Joseph Graham (UK). Kunstnerne favner alle nordens dystre farvepallette og repræsenterer forskellige taktile tilgange til det traditionelle maleri-lærred: Lærredet bliver fragmenteret, svinet til, sprættet op og twistet af de tre kunstnere, som bruger lærredet som et motiv i sig selv, fremfor at male motiver på det.

Rendezvous Artspace ønsker at skabe nye rammer til den unge kunst. Visionen er at præsentere professionelle udstillinger for den unge kunst for derved at sikre en dynamisk kunstscene i Danmark. Udstillingen er blevet til i samarbejde med de dygtige kvinder i Kvit Galleri, der åbner rum og arme for udstillinger med høj kunstneriske integritet og eksperimenterende karakter.

Tag en ven med under armen, og mød os på Blågårdsgade til hyggelig samtale om de nye kunsttendenser.